You need help? Send message

Néhány rossz alma – új kannabisz-vállalkozások


A New Cannabis Ventures heti hírlevél e heti kiadásának egy példányát olvassa, amelyet 2015 októbere óta adunk ki. A hírlevél egyedülálló betekintést nyújt, hogy segítsen olvasóinknak a görbe előtt maradni, valamint linkeket tartalmaz a hét legfontosabb híreire. hírek.

Barátok,

Ezen a héten a Hightimes Holding Corp., a High Times magazin kiadója egy SEC-beadványban felfedte, hogy nem teljesíti az ExWorksnek nyújtott kölcsönöket összesen körülbelül 28 millió dollár. Egyáltalán nem lepődtünk meg, miután megosztottuk velünk negatív vélemény a cégről 2020 elején. Az ExWorks felszámolás alatt áll, és a Reg A+ kibocsátáson keresztül pénzt gyűjtő cég részvényesei veszélyben vannak.

Nem ez az egyetlen rossz végrehajtás egy cégnél a kannabisziparban. Az egyik, ami miatt figyelmeztettük a 420 Investor előfizetőit, az Agrify ezen a héten összeomlott, 79,3%-ot esett. 2022-ben már csaknem 98%-os csökkenést mutat. Amikor a vállalat 2021 végén bejelentette, hogy két berendezésgyártó céget vásárol 50 millió dollárért, ezt piros zászlónak tekintettük.

A kannabiszbefektetőknek sajnos nincs hiánya rossz társaságokból, amelyekbe befektethetnek. 9 évvel ezelőtt, amikor elindítottam a 420 Investort, azon kaptam magam, hogy sok időt töltök az előfizetőim figyelmeztetésével, és nagyon kevés időt töltöttem jó cégek megtalálásával. Ez sokat javult, mivel véleményünk szerint most néhány nagyszerű cég kereskedik. Ennek ellenére sok olyan cég van, amelynek nem szabad kereskednie.

Az iparág sok vállalatának gyenge teljesítménye pénzügyileg és működésileg is nehezíti a legitim cégeket. Amikor a befektetők leégnek, nem hajlandók újra befektetni. Sok befektető olyan cégeket választott ki, amelyekről azt gondoljuk, hogy rossz választások voltak, és veszteségeik azt eredményezik, hogy nem tudják megvásárolni a befektetésre érdemes cégek részvényeit.

Nem adunk listát azokról a cégekről, amelyeket érdemes elkerülni, de szeretnénk figyelmeztessük közönségünket olyan dolgokra, amelyekkel a befektetőknek tisztában kell lenniük. Pénzügyi téren legyen óvatos azokkal a társaságokkal, amelyeknek magas az adósságszintje és negatív a cash flow-ja. Keressen olyan cégeket, amelyeknek erős a vezetése, és kerülje azokat, amelyeknek nincs ilyen. Ne dőljön be a fizetett részvényakció trükkjének!

A rossz cégek elkerülése nagyon fontos, de úgy gondoljuk, hogy van még egy lényeges tanulság. Attól tartunk, hogy a még mindig bőséges rossz almák gyengesége rontja a hangulatot, és rányomja bélyegét az ágazat jobb vállalataira. A Hightimes és az Agrify rossz végrehajtása éppen ez. Véleményünk szerint ezek egyáltalán nem tükrözik az iparág gyengeségét. A befektetőknek óvatosnak kell lenniük, és ne hagyjanak ki egy olyan alkut, amely máshol lehet a negatív hangulat miatt.


Az e heti hírlevelet az Onfleet szállító szoftvercég szponzorálja


A kannabisz-üzletek a szállítással virágoznak. Szintlépésre és ajánlattételre készen kannabisztermékek házhoz szállítása? El kell olvasnod ezt a fehér könyvet. Tanulja meg, hogyan navigálhat sikeresen a kannabiszszállítás beállításában, hogy ügyfeleit kényelmesen, otthonukban találhassa meg. Ezek a tippek sikeressé teszik vállalkozását a vállalkozás növekedésével.


A New Cannabis Ventures válogatott cikkeket és exkluzív híreket közöl. Íme néhány a hét legérdekesebb üzleti tartalmai közül:

Exkluzívak

Az Eaze 2014-es megalakulása óta számos iteráción esett át. Technológiai vállalatként hozták létre, és 2020-ban vertikális, növényeket érintő üzemeltetővé vált. Ma az Eaze egy kézbesítés-központú MSO négy államban. Egy exkluzív interjúban Cory Azzalino vezérigazgató tárgyalja a cég terjeszkedési terveit szállítási platformja Kalifornián és Michiganen kívül Coloradóba és Floridába, valamint jelentős befektetése Sunshine államban. A vállalat floridai terjeszkedésével további kaliforniai és coloradói befektetéseket kíván finanszírozni.

Szeptember végén a Northern Lights Acquisition Corp. egy speciális célú akvizíciós társaság, befejezte a vásárlást SHF, LLC, d/b/a Safe Harbor Financial, és SHF Holdings, Inc-re változtatta a nevét. Megkezdte a kereskedést a Nasdaq-on is. A tőzsdére lépés óta a részvények erősen csökkentek. Egy exkluzív interjúban Sundie Seefried vezérigazgató azt mondta, hogy a vállalatnak megvan a maga dolga, és fokozzák a befektetői kapcsolatokra irányuló erőfeszítéseket a befektetők oktatása és a részvények teljesítményének növelése érdekében. Elmondta, hogy aktívan keresik az érdeklődő pénzintézeteket is kilépés a kannabiszpiacról.

Bár az augusztusi kanadai kiskereskedelmi forgalom 0,2%-kal nőtt júliushoz képest, a növekedés igen legalizálás kezdete óta a legalacsonyabb. Az augusztusi árbevétel elérte a 393,7 millió kanadai dollárt, szemben a júliusi 392,9 millió kanadai dollárral. Az eladások 13%-kal nőttek az egy évvel ezelőttihez képest, a júliusi 17,2%-os növekedési ütemhez képest. Az ontariói eladások 2,2%-kal estek vissza júliushoz képest, de 15%-kal nőttek az egy évvel ezelőttihez képest. Az Alberta eladásai 2,9%-kal csökkentek júliushoz képest, de 11%-kal nőttek az egy évvel ezelőttihez képest. Quebec 1,9%-kal nőtt júliushoz, és 2%-kal csökkent az egy évvel ezelőttihez képest, míg a British Columbia 10%-kal nőtt júliushoz, és 27%-kal nőtt az egy évvel ezelőttihez képest.

Összeolvadások

A Green Organic Dutchman azt tervezi, hogy egyesíti erőit a BZAM Cannabisszal. A prémium, biotermesztésű kannabisz termelője, bejelentette, hogy egyesül a magántulajdonban lévő virág- és 2.0 termékek gyártójával. Összességében a vállalat a becslések szerint a hatodik legnagyobb kanadai kannabiszcég Sajtóközlemény szerint 2022 júniusa és augusztusa közötti kiskereskedelmi forgalom alapján.

A BGP Acquisition Corp. és a Craft 1861 Global végleges megállapodást kötött üzleti kombinációs megállapodás, amelynek célja a társaság minősített ügylete. Az ügylet részeként a BGP közvetve megvásárolja a Craft Global összes forgalomban lévő részvényét 430 millió dolláros szavazati arányos részvényért cserébe. A zárást követően a BGP továbbra is működteti a Craft Global üzletágát, és át kívánja nevezni magát CRAFT 1861 Global Holdings-ra, amely a kanadai értékpapírtörvények értelmében továbbra is jelentéstevő kibocsátó marad. „Miután az elmúlt évtizedet termékeink finomításával és a virágzó kannabinoidipar megközelítésével töltöttük, izgatottak vagyunk az inflexiós pont miatt, ahol találjuk magunkat, és úgy gondoljuk, hogy ez a kombináció a BGP-vel elősegíti a Craft 1861 márka globális szintű növekedését.” – mondta Robert Aranda vezérigazgató.


A valós idejű frissítések megtekintéséhez töltse le ingyenes mobilalkalmazásunkat a Android vagy alma eszközök, mint a miénk Facebook oldalon, vagy kövesse Alant Twitter. Ossza meg és fedezze fel az iparági híreket hasonló gondolkodású emberekkel a legnagyobb kannabiszbefektető és vállalkozói csoportban LinkedIn.

Előzze meg a tömeget! Ha Ön kannabiszbefektető, és értéket talál vasárnapi hírleveleinkben, fizessen elő a 420 InvestorraAlan átfogó tőzsdei átvilágítási platformja 2013 óta. Azonnali hozzáférést kaphat a valós idejű és mélyreható információkhoz és piaci információkhoz a tőzsdén forgalmazott kannabiszágazatról, beleértve a napi videókat, heti csevegéseket, modellportfóliókat, közösségi fórumot és még sok mást.

Használja a professzionálisan kezelt csomagot NCV Cannabis Stock indexek a tőzsdén jegyzett kannabiszvállalatok teljesítményének nyomon követése egy napon belül vagy hosszabb időn belül. Az átfogó Global Cannabis Stock Index mellett indexcsaládot kínálunk a kanadai engedéllyel rendelkező termelők nyomon követésére, valamint az American Cannabis Operator Index és az Ancillary Cannabis Index.

Tekintse meg a Nyilvános Cannabis Company bevétel- és bevételkövetőamely a legnagyobb bevételt termelő kannabiszkészleteket rangsorolja.

A közelgő hírek megtekintésével naprakész maradhat a közvállalatok legfontosabb kommunikációival kapcsolatban a kannabiszbefektetők bevételeiből származó konferenciahívások.

Fedezze fel a közelgő új listákat a Cannabis Stock IPO-kkal és a New Issues Trackerrel.

Tisztelettel,

Alan és Joel

Iratkozzon fel a tömeg elé 420 Befektetőa legnagyobb és legátfogóbb prémium előfizetéses szolgáltatás kannabiszkereskedők és befektetők számára 2013 óta.

Alan Brochstein, CFA

A houstoni székhelyű Alan az online közösség alapítójaként szerzett tapasztalatait kamatoztatja 420 Befektető, az első és még mindig a legnagyobb átvilágítási platform, amely a kannabiszipar nyilvánosan forgalmazott részvényeire összpontosított. A kannabiszközösségben meglévő kiterjedt hálózatával Alan továbbra is új utakat keres az iparág összekapcsolására és fenntartható növekedésének elősegítésére. Nál nél Új Cannabis Ventures, ő felel a tartalomfejlesztésért és a stratégiai szövetségekért. Mielőtt 2013 elején a kannabisziparra helyezte volna a hangsúlyt, Alan, aki 1986-ban kezdte pályafutását a Wall Streeten, független kutatási elemzőként dolgozott, több mint két évtizedes kutatás és portfóliókezelés után. Termékeny író, 2007 óta több mint 650 cikk jelent meg a címen Alfát keresekahol 70 000 követője van, Alan gyakori előadó iparági konferenciákon és gyakori forrás a médiának, köztük a NY Timesnak, a Wall Street Journalnak, a Fox Businessnek és a Bloomberg TV-nek. Lépjen kapcsolatba Alannel: Twitter | Facebook | LinkedIn | Email

Szerezze meg vasárnapi hírlevelünket

Source link

NewsBot
Translate »
Budlers
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0