You need help? Send message

Az Encinitas 4 jelentkezőt választ ki marihuánaüzletág működtetésére


Három Coast Highway 101 helyszín és egy El Camino Real hely nyert a város lottóján egy kannabisz-kiskereskedelmi tevékenységi engedélyért.

Mivel a másfél órás lottójáték október 21-én, pénteken délelőtt véget ért, Jennifer Gates várostervezési menedzser elmondta, hogy a folyamat következő szakasza a négy nyertes vállalkozás mindegyikének részletes városi áttekintése lesz. Amint ez a folyamat befejeződik, kiállítják az új engedélyeket.

A négy javasolt helyszín a sorsolás során kiválasztott sorrendben a következő:

  • 1038 S. Coast Highway, egy tömb közepén, Encinitas belvárosában. A blokk északi végén található a Fish Shop, míg a déli végén az Encinitas Ale House található. A kannabisz-üzletág kérelmezője a Siesta Life Encinitas LLC.
  • 1030 N. Coast Highway, egy Leucadia hely, amely a Diana utcától délre és a Le Papagayo étteremtől egy kicsit északra található. A kérelmező az SGI Encinitas AP LLC
  • 583 S. Coast Highway, egy belvárosi pont, amely az autópálya keleti oldalán található, az E Street kereszteződésétől északra, és ugyanabban a tömbben található, mint a Death by Tequila, a Roxy és az Encinitas Cafe. A kérelmező a Humanity Encinitas 4 Inc.
  • 211 N. El Camino Real, a Cotixan étteremtől délre és egy önkiszolgáló autómosótól északra. A Mountain Vista Drive és a Via Molena kereszteződése között található. A pályázó az Ecrencinitas4 LLC.

Az Encinitas 2020-ban kezdett lépéseket tenni a kannabisz kiskereskedelmi értékesítésének engedélyezése érdekében, amikor a város szavazói jóváhagyták a H intézkedést, amely bizonyos előírások és korlátozások mellett négy kannabisz-kiskereskedelmi üzletágat, valamint termesztési, gyártási és forgalmazási vállalkozást engedélyezett.

A kiskereskedelmi iparűzési engedélyek iránti kérelmezőknek február 18-ig kellett benyújtaniuk javaslataikat a városnak, amelyből mintegy 200 db érkezett a városhoz. Előnyben részesültek azok a pályázók, akik legalább 12 hónapos kannabisz-, 36 hónapos gyógyszeripari és 18 hónapos Encinitas-vállalkozási tapasztalattal rendelkeztek. A három kritériumnak megfelelő 171 pályázó a sorsolási folyamat legfelső szintjébe került, és ebből a rétegből választották ki mind a négy üzleti jelentkezőt október 21-én, pénteken reggel.

A sorsolás, amelyet a városháza üléstermében tartottak, nem volt nyilvános, hanem élőben közvetítették a város honlapján. Úgy tűnt, hogy a folyamat nagy része zökkenőmentesen ment, de az elején, közvetlenül az első nyerőszám kisorsolása előtt volt egy probléma.

„Mivel kiesett egy labda, az összes labdát visszahelyezem a gépbe” – mondta az élő közvetítés közönségének a lottót lebonyolító Gates.

Ez nem egy gyors folyamat.

A 171 pályázat mindegyikét egy-egy piros-fehér, márvány méretű, számozott labda jellemezte. Kezdetben mindegyik labdát számoldalukkal felfelé helyezték el fémtálcákba. Mind a négy rajznál egy kamera pásztázta a számozott golyókat tartalmazó tálcákat, hogy az élő közvetítés közönsége megerősítse, hogy a megfelelő golyók vannak a tálcákon, majd a golyókat kiszedték a tálcákról, és egyenként beledobták a vízbe. keresztül, fémhálós lottó pergető gép. Ahogy minden labda a gépbe került, Gates kiáltotta a számát. Az első újratöltési folyamat a 171 golyóval nagyjából hat percig tartott az elejétől a végéig.

A sikeres lottónyertesekre vonatkozó korlátozások – legalább 1000 lábnyira kellett lenniük egy másik pályázótól – azt is jelentette, hogy egyes sikertelen pályázók labdáit minden sorsolás után ki kellett zárni.

Az első lottó nyertes – az 1038 S. Coast Highway – nem zárt ki más pályázatokat, kivéve azt, amelyet ugyanaz a cég adott be a szomszédos telephelyre. A második nyertes – az 1030 N. Coast Highway helyszín Leucadia-ban – számos Leucadia Boulevard és Coast Highway helyszínt kizárt. A harmadik nyertes – a belvárosi 583 S Coast Highway helyszín – három másik Coast Highway helyet szüntetett meg, két helyet a Second Streeten és egyet az F Streeten. Mivel sok helyen több kiskereskedelmi értékesítési alkalmazás is volt, és így több számozott golyó volt a lottón, minden egyes kiesési folyamat sok golyó eltávolításával járhat.

Amellett, hogy nem helyezkedhetnek el egy másik kannabisz-üzlet közelében, a négy kiskereskedelmi üzletnek legalább 1000 láb távolságra kell lennie az „érzékeny felhasználási módoktól”, például iskoláktól, napközi otthonoktól és játszóterektől. Reggel 7 és 21 óra között üzemelhetnek, biztonsági kamerával, riasztóval és 24 órás biztonsági őrrel kell rendelkezniük – írja a városi szabályzat.

A sorsolásról és a vállalkozói engedély folyamatáról a város weboldalán tájékozódhat: https://encinitasca.gov/Government/Departments/Development-Services/Planning-Division/Policy-Planning/Cannabis-Ordinance-Measure-H

Source link

NewsBot
Translate »
Budlers
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0