You need help? Send message

ALKOHOL vs. KANNABISZ – ÜZENET A MAGYAR KORMÁNYNAK!Tiszelt TEK és NNI Munkatársai!

A videóban látható kannabisz növény Kompolti Kender – Eu zárjegyes – nem illegális Marihuána. A jogszabályoknak megfelelően minden dokumentumot fel tudok mutatni, ami a növény eredetét és fajtáját igazolja.
Kérem ne rúgják rám az ajtót! Ha mégis jönnek, kérem kopogtassanak, mert a kiskutyám nagyon ijedős, nem szeretném kitenni felesleges stressznek. Köszönöm!

Kedves Drogkutató Intézet Munkatársai!

Mivel Önök nem látják a fától az erdőt – felsőbb utasítástól a valóságot – ezért fontosnak tartottam, hogy segítsem a munkájukat. Ez volt a legfőbb motivációm a videó elkészítésében.
Kérem Önöket, hogy a kamaszok mértéktelen italozgatásainak negatív hatásaival foglalkozzanak, mint valós társadalmi veszéllyel.
A kannabisz hatásmechanizmusokat pedig kérem hagyják meg az ország neves, a témában jártas szakembereinek! Köszönöm!

Tisztelt magyar Döntéshozók!

Kérem nézzék meg a videót, és reagáljanak érdemben a látottakra, illetve hallottakra, ugyanis nagyon aggasztó a Magyarországot súlytó alkohol probléma. Köszönöm!

Mélyen Tisztelt Miniszterelnök Úr!

8 éves korom óta öregbítem országom hírnevét a sport által! (Jelen pillanatban is Kóreától Kanadáig, nem is akármilyen minőségben!)
Sport és egészségfejlesztőként számos olyan “történelmi” pillanatnak voltam aktív részese, melyek évek, pontosabban életem kőkemény munkájának az eredménye.

Orbán Viktor Miniszter Elnök Úr Öntől csak 10 percet kérek személyesen, hogy elmesélhessem mindazt, amit a hosszú évek alatt a kannabiszról tapasztaltam.
Rólam:
Előre is köszönöm!

A videóban elhangzottakat kutatási eredményekkel tudom igazolni, melyek valósak, megtörténtek, csak Magyarországon senki nem akar róla tudomást venni azok közül, akinek módjában állna elindítani a változás folyamatait.
Egyetlen célom a videóval, hogy mindenki elgondolkodjon egy kicsit, nem több.

Minden megosztásért nagyon hálás vagyok! Előre is köszönöm!

Tisztelettel: Márkus József

Social:
Face:
Insta:

source

NewsBot
Translate »
Budlers
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0