You need help? Send message

A legjobb Delta-9 THC márka 2022-ben


Az ECS (endocannabinoid rendszer) egy sejtreceptor hálózat, amely számos testi funkciót szabályoz. Segít fenntartani a homeosztázist, ami hosszú szó az optimális egyensúlyra vagy harmóniára.

Egyes kannabinoid receptorok nagymértékben koncentrálódnak a központi idegrendszerben. Ezek a sejthelyek azonban valójában az egész testben megtalálhatók. Gyakran megtalálhatók a következőkben:

  • Az emésztőrendszer
  • Bőr
  • Nemi szervek

Olyan simán, mint a kulcsok a zárba, a Delta-9 THC kötődik a kannabinoid receptorhoz, és egy sor kémiai reakciót indít el, amelyek változásokat okoznak az agyban és a testben.

Amikor a Delta-9 bekapcsolja az agyat, megváltozott viselkedési és kognitív képességeket fog tapasztalni. Ezek a változások nem feltétlenül negatívak, hacsak nem találja őket kényelmetlennek.

A Delta-9 THC többnyire máshogy érzi magát, mint általában. Ha megszokja, milyen érzés a THC fogyasztása, rá fog jönni, hogy minden szokásos napi tevékenységét tökéletesen el tudja végezni.

Bizonyos értelemben a Delta-9 THC hasonlít egy új szemüveg felpróbálásához. Ez arra készteti, hogy másképp látja és tapasztalja meg a dolgokat. A kognitív és viselkedésbeli változások azonban nem az egyedüli hatásai a THC-nek.Source link

NewsBot
Translate »
Budlers
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0